• Καλώς ήρθατε στο σπίτι της KarioKa!

    Πως θα τη "ρίξεις"



    Θέλεις να μάθεις πως θα ρίξεις τη γυναίκα που έχεις βάλει στο μάτι είτε αυτή είναι μία στρίπερ, η αφεντικίνα σου στη δουλειά, μία γυναίκα από ξένη χώρα, μία άγνωστη ή μια MILF;
    Ο Richard La Ruina, συγγραφέας των βιβλίων «The Natural Art Of Seduction» και του «CEO of PUA Training» σου δίνει τις λύσεις και επίσης σου λέει τι μπορείς να κάνεις για κάνετε σεξ με τη γκόμενά σου κάπου έξω.



    Πως θα "ρίξεις" τη Στρίπερ

    Η πιο καυτή γυναίκα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, η οποία μπορεί ταυτόχρονα να χορεύει και να γελάει, καθώς εσύ λες μαλακίες και μετά να σου χαρίσει το καλύτερο σεξ που εκανες στη ζωή σου. Είναι οι αγαπημένες του Richard La Ruina γιατί όπως λέει, «εκείνες έρχονται σε σένα»!

    Τι πρέπει να κάνεις:
    Εδώ μπορεί να δυσκολευτείς λίγο, γιατί αρχικά σε βλέπει σαν εμπορική συναλλαγή. Πρέπει να την κάνεος να σε δει σαν ένα μελλοντικό φίλο.
    1. Συμπεριφέρσου σαν να είναι η πρώτη φορά που πηγαίνεις σε strip show και μη δείχνεις ξελιγωμένος. Οταν σε ρωτήσει γιατί βρίσκεσε εκεί, απαντησε πως, «ένας φίλος με τράβηξε εδώ κάτω».
    2. Πάρε τον έλεγχο της κουβέντας και μην της επιτρέψεις να μιλήσει για τα συνηθισμένα. Ρωτησέ τη με τι άλλο ασχολείται και ποιό είναι το πάθος της.
    Μιλησέ της δηλαδή με τον τρόπο που θα μιλούσες σε μία συνηθισμένη κοπέλα και όχι σε μία stripper.
    3. Πεστης: «Ισως θα έπρεπε να γυρίσεις και πάλι στη δουλειά, ή το αφεντικό σου ίσως θυμώσει», για να καταλάβεις αν θέλει την παρέα σου. 
    4. Ο,τι τη ρώτάς κάντο ευγενικά και κράτα το πρόσωπό σου ελαφρώς μακρυά της. Οταν αρχίσει να σας μιλάει για το τι της αρέσει, κοιτάξέ την κατάματα και δείξε ενδιαφέρον.
    5. Θυμήσου ότι έχει μεγάλη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και μην τσιμπήσεις αν προσπαθήσει να σε κομπλάρει. Εάν προχωρήσει λιγάκι, ανταποκρίσου αλλά μη παρασυρθείς. Δείξτης ότι μπορείς να την κοντρολάρεις.

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Συνήθως δεν τους επιτρέπεται να δίνουν το τηλέφωνό τους, οπότε υπάρχουν δύο τρόποι για να το πάρετε.
    1) Ενεργοποιείστε το μαγνητόφωνο του κινητού σας. Θα φαίνετε ότι μιλάτε, ενώ εσείς θα υπαγορεύετε τον αριθμό του κινητού της.
    2) Γράψτε το τηλέφωνο σε ένα χαρτί ή σε μία χαρτοπετσέτα και κρύψτε το γρήγορα.
    Αυτές οι μέθοδοι δείχνουν ότι γνωρίζετε τη δουλειά της κάτι που θα την ικανοποιήσει. Το να δείξετε ότι γνωρίζετε πράγματα, όπως το όνομα του υπεύθυνου του μαγαζιού θα σας δώσει πόντους. Ξεκαθαρίστε ότι δεν είστε της δουλειάς, αλλά ότι τα ξέρετε από κάπου αλλού (όπως ας πούμε από ένα άλλο απλό club).

    Το φινάλε:
    Είναι ένα θηλυκό γεμάτο αυτοπεποίθηση, έτσι πρέπει να είσαι ο κυρίαρχος.
    Ασε τους ρομαντισμούς, καθώς σου έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Μιλησε της βρώμικα και κάνε κόλπα καθώς θα προχωράτε στο κρεβάτι.
    Δεν θα την αγγίξεις εύκολα συναισθηματικά, οπότε ελεγξε τα δικά σου συναισθήματα. Θυμησου ότι δουλεύει σκληρά αρκετές ώρες, έτσι το να είσαι εκεί και να της κάνεις παρέα, συνήθως είναι αρκετό… Και το σημαντικό: μην την πιέζεις.



    Πως θα "ρίξεις" την Αφεντικίνα σου

    Ποια είναι:
    Ενας χαρακτήρας (ίσως αυταρχικός) που χρειάζεται να ελέγχει τα πάντα στη δουλειά, αλλά ίσως θέλει να… είναι υπό έλεγχο σε ένα πιο αισθησιακό περιβάλλον.

    Τι πρέπει να κάνεις:
    Μείνε αργά στη δουλειά σαν καλός υπάλληλος. Αυτό είναι επίπονο γιατί χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολύ προσπάθεια. Οταν της κλείσεις ραντεβού κάντην να καταλάβει ότι έχεις δύο "πρόσωπα": Στη δουλειά είσαι επαγγελματίας και σοβαρός αλλά έξω είσαι ένας ωραίος τύπος που μπορεί να την κάνει να γελάει και να διασκεδάζει.

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Κόψε τα χαμόγελα στη δουλειά, ώστε να τις λείψουν. Να ξέρεις ότι εκείνη το θέλει περτισσότερο από εσένα να το κάνετε μέσα στο χώρο εργασίας. Όταν βγείτε στο μπαρ, πες κάτι σαν, «δεν έπρεπε να γίνει. Ισως δεν είσαι έτοιμη για πειραγματάκια στη δουλειά». Θα θέλει να νοιώθει ότι την οδηγείτε, οπότε πείτε, «μπορεί στη δουλειά να είσαι το αφεντικό, αλλά στο κρεβάτι ένα είναι το αφεντικό». Συνεχίστε να έχετε τις αντιρρήσεις σας. 

    Το φινάλε:
    Κάποια φορά που θα ξεμείνετε αργά στη δουλειά, ή κάποια στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι στο γραφείο, βγάλτε το άλλο σας πρόσωπο. Κάντε ευθεία επίθεση λέγοντας, «αυτό το γραφείο είναι στο σωστό ύψος. Τι θα μπορούσες να κάνεις;». ΄Η το κλασσικό, «Εχασα κάτι που είχα στο φοριαμό. Μπορείς να με βοηθήσεις να το βρω; Σκύψε και κοίτα εδώ».



    Πως θα "ρίξεις" την Αλλοδαπή

    Ποια είναι: Η γυναίκα που προέρχεται από κάποια άλλη χώρα και δεν ξέρει καλά τη γλώσσα.

    Τι πρέπει να κάνετε: Οι γυναίκες που δεν μιλούν τη γλώσσα σας γελούν με το οτιπδήποτε, οπότε μην φοβηθεις να κάνεις αστεία και να είσαι παιχνιδιάρης. Αρκέσου στα βασικά και χρησιμοποιείσαι κινήσεις για να περιγράψεις τι λες. Με αυτόν τον τρόπο σπας τον πάγο και αρχίζεις σιγά-σιγά να φλερτάρεις.

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Ζητησε της να σου μάθει πως λένε στη γλώσσα της, «πραγματικά είσαι πολύ όμορφη», κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να απομνημονεύσεις. Μην σταματήσεις να0 την καρφώνεις με το βλέμμα σου. Αυτό επίσης σε φέρνει σε θέση ισχύος όταν συναντας γυναίκες σε ένα nightclub με πολύ φασαρία.

    Το φινάλε:
    Να είσαι ζωηρος με θετική ενέργεια και πολύ γέλιο, όταν φτάσεις στο σημείο που η κουβέντα χαλαρώσει δώστης ενα φιλί.



    Πως θα "ρίξεις" την άγνωστη

    Ποια είναι:
    Είσαι στις κυλιόμενες σκάλες και βλέπεις απέναντι μια γυναίκα με την οποία κοιτάζεστε στα μάτια, τη γουστάρεις πολύ και καταλαβαίνεις πως και εκείνη σε γουστάρει. Αυτό πρέπει να σου δώσει θάρρος να την ακολουθήσεις και όχι να την αποφύγεις αναστατωμένος. Πρέπει να έχεις τα κότσια να την κάνεις να έρθει μαζί σου.

    Τι πρέπει να κάνεις:
    Πρώτα πρέπει να τη σταματήσεις ευγενικά και μετά ακολουθησε τα εξής βήματα:
    1) Το… άνοιγμα: Ρώτησέ τη: «προς τα πού πέφτει το τάδε μαγαζί ή ο τάδε δρόμος;».
    2) Το ανοιχτό πέσιμο: «Πήγαινα στον προορισμό μου, αλλά σε είδα και ήξερα ότι αν δεν σε σταματούσα να σου μιλήσω θα το μετάνοιωνα όλη μέρα. Λοιπόν…»
    3) Το πλάγιο πέσιμο: «Χρειάζομαι βοήθεια. Στον φίλο μου έτυχε ξαφνικά ένα επαγγελματικό ραντεβού και του υποσχέθηκα εγώ ότι θα αγόραζα ένα δώρο για να το δώσει στο κορίτσι του και δυσκολεύομαι. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;». Εντάξει το τελευταίο είναι λίγο τραβηγμένο αλλά μπορεί να πέσεις σε καμία που τρελαίνεται για το shopping.

    Περάστε στα προσωπικά:
    Κάνε μία γενική συζήτηση στην αρχή και μετά μπορείς να τη ρωτήσεις και κάτι πιό προσωπικό (πολύ ευγενικά και πλάγια). Δεν χρειάζετε από την αρχή να είσαι "επιθετικός". Μετά ρωτησε την, "Τι κάνεις απόψε;"

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Βρες κοινά ενδιαφέροντα και πάρε το τηλέφωνό της. Προτεινε ότι οι δυο σας θα μπορούσατε να πάτε κάπου μαζί. «Σου αρέσει το bowling?», «Ναι». «Ο φίλος μου, το κορίτσι του κι’ εγώ θα πάμε να παίξουμε σήμερα. Θα ήθελες να με πάμε μαζί;».

    Το φινάλε:
    Μόλις συναντηθείτε: «Θα βρεθούμε όλοι μαζί σε μια ώρα. Πάμε για έναν καφέ στα γρήγορα;».



    Πως θα "ρίξεις" τη MILF

    Ποια είναι:
    Ο καθένας έχει έναν γνωστό ο οποίος έχει μια μαμα που όποτε πηγαίνεις σπίτι του μπαίνει από την πόρτα για να σας προσφέρει έναν καφέ, ή στο δικό σας μυαλό, κάτι περισσότερο...

    Τι πρέπει να κάνεις:
    Εάν δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος (σεξουαλικές κινήσεις ή υπονοούμενα σε ό,τι κάνει) τότε ή σε γουστάρει ή είναι μια παραμελλημένη νοικοκυρά που θέλει προσοχή. Όταν ο φίλος σας δεν είναι μπροστά, μίλησέ της χρησιμοποιώντας κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα. Επισκέψου την όταν ξέρεις ότι ο φίλος σου δεν είναι σπίτι και πες της, «Δεν πειράζει, θα περιμένω».

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Ρωτησε την έμμεσα για την ερωτική της ζωή. Κάντην να σου πει π.χ αν είναι βαρετή, ανύπαρκτη κλπ. Το παν είναι αυτή η γυναίκα να σου ανοιχτεί, πρέπει να την προσέχεις πολύ όταν σου μιλάει αλλά να την κάνεις να νοιώθει και χαλαρά επιστρατεύοντας το χιούμορ. Μετά ρωτησε τη, «έχεις πάει με κάποιον νεότερό από σένα;». Μην φοβάσε ότι πρέπει να είσαι και πολύ διακριτικός, καθώς είναι μεγαλύτερη και μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει πολύ εύκολα.

    Το φινάλε: 
    Κάνε πως έχεις μετανοιώσει που εμμέσως της την "έπεσες". Ζήτησε συγγνώμη που την έφερες σε δύσκολη θέση και κάνε πως θέλεις να φύγεις. Αν εκείνη σε κρατήσει πάει να πει ότι ίσως είναι έτοιμη να προχωρήσετε. Μόλις η ατμόσφαιρα έχει φτιαχτεί, άφησέ την να πάρει τον έλεγχο καθώς θα ευχαριστηθεί να σε καθοδηγεί...

    Σημ: Οταν πρόκειται για μητέρα κάποιου πολύ καλού σου φίλου θα πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά αν θέλεις να την πέσεις στη μάνα του, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό θα φέρει προβλήματα στη φιλία σας.



    Πως θα το κάνετε έξω

    Τι είναι:
    Η στιγμή που θέλεις να την "πάρεις" όπου και αν είστε, ακόμα και αν υπάρχει κόσμος γύρω. ΄Η ας το πούμε αλλοιώς, ακριβώς επειδή έχει κόσμο. Σκανδαλιστικό, με αρκετό ρίσκο, αλλά ίσως η Αστυνομία δεν ενδιαφέρεται και πολύ για σας τους δύο…

    Τι πρέπει να κάνεις:
    Με διακριτικές κινήσεις τις οποίες οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν, αγγιξε της τα πόδια, αυτό θα της δώσει το έναυσμα ότι κάτι πονηρό έχεις βάλει στο μυαλό σου. Παραγγειλε ένα ποτό και καθώς θα της το δώσεις, αγγιξε τα βυζιά της και χαμογελασε της σαν να της στέλνεις ένα υπονοούμενο. Εκείνη ξέρει ότι κάτι σχεδιάζεις όμως οι άλλοι όμως δεν μπορούν να το προσέξουν. Συνεχισε να παίζεις με αυτόν τον τρόπο.

    Ένα βήμα πριν από το τέλος:
    Βγάλτε από μέσα της τον εαυτό που αναζητάει την περιπέτεια. Ισως να της λέγατε, «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες δεν αισθάνονται άνετα με τη σεξουαλικότητά τους». Μετά πείτε της κάτι σαν, «όλες οι γυναίκες που θα είχαν ερεθιστεί αρκετά θα ήταν έτοιμες να κάνουν το οτιδήποτε».

    Το φινάλε:
    Βρείτε ένα απομονωμένο μέρος στο club, στο bar στο πάρτι και άσε το χέρι σου να γλυστρίσει μέσα από το φόρεμά της χαμηλά κάτω από τη μέση της, ή πιάστης τον κώλο πάνω από το τζιν. Μετά κάνε την πρόταση, «Ελα να πάμε στην τουαλέτα μαζί». Οπουδήποτε και να πάτε είτε στην τουαλέτα, είτε σε κάποιο δωμάτιο αν είστε σε πάρτι, σιγουρέψου ότι δεν θα σας πάρει χαμπάρι κανείς για να μη σας διακόψουν στη μέση του σεξ.



     
    Twitter Bird Gadget